Acest site nu vinde produsele listate și nu poate garanta acuratețea sau completitudinea informațiilor despre produse și prețuri afișate. Este posibil ca prețurile să nu fie actualizate cu site-ul magazinului extern.

Cauti un RCA ieftin ?

Deal Score0
Deal Score0

rca-ieftin.ro

RCA Ieftin este pe piata de mai bine de 6 ani si este asociat cu cea mai buna oferta de RCA de pe piata.

RCA Ieftin are peste 200.000 de clienti. RCA Ieftin a tratat fiecare partener de promovare cu respect si responsabilitate si a repectat intotodeauna termenele de plata. Fiecare partener este vazut de RCA Ieftin ca o oportunitate.

Polita RCA este OBLIGATORIE! Adica orice sofer TREBUIE sa o aiba. Daca nu o are, primeste urmatorul cocktail:

Amenda de 2000 de lei + ridicarea talonului + ridicarea numerelor + pleaca pe jos, fara gheata 🙂

 

Anul 2017 aduce schimbari semnificative in privinta legislatiei asigurarilor rca. Iata principalele schimbari: noi clase de bonus malus, decontarea directa, rascumpararea daunei, clasa cea mai favorabila de bonus pentru posesorii mai multor masini, rca pe perioade mai scurte de timp, rca in rate, posibilitatea suspendarii politei rca, masina la schimb pe perioada reparatiei.

Asadar hai sa descoperim impreuna, ca de la soferi pentru soferi ce inseamna toate acestea. Clasa de bonus este acum maxim B 8, fata de B14 cat era inainte. Clasa maxima de malus ramane M8. B8 se traduce printr-o reducere de 50% fata de tariful de baza, pe cand M8 inseamna o majorare de 80%.

Pentru persoanele care detin mai multe masini, la reinoire vor beneficia pentru toate vehiculele de cea mai favorabila clasa de bonus. La achizitia unei masini noi va fi la fel.

Se poate achizitiona odata cu polita rca si optiunea decontarii directe. Acest lucru inseamna ca daca se petrece un eveniment in care sunt pagubit ma pot adresa direct pentru solutionarea daunei asiguratorului meu. Acest lucru este avantajos in conditiile in care unii asiguratori ar despagubi mai greu.
Rascumpararea daunei inseamna ca pot plati dauna produsa astfel incat sa nu imi fie afectat sistemul de bonus malus. Este avantajos in conditiile unei daune minore cand practic suma platita direct ar fi mai mica decat malusul asigurarii. Atentie, momentan fie ca produc o dauna de 100 lei fie una de 1 milion de lei sistemul de malus penalizeaza la fel.

Orice vehicul inmatriculat sau inregistrat trebuie sa aiba o polita rca activa tot timpul, cu exceptia celor care nu au suspendat polita rca. Suspendarea politei rca nu este tocmai usoara, insa e disponibila. Trebuie predate placutele la politie si vehicului parcat in afara spatiului public, pe romaneste mai mare daraua decat ocaua. Vestea buna rca-ul poate fi platit in rate si incheiat pe multiplu de o luna.

Totodata atat timp cat masina este la reparat beneficiez de o masina la schimb din aceeasi clasa. Asigurarea rca este obligatorie, daunele sunt optionale.

Drum bun si B8 pentru toti soferii!

Vom fi bucuroși să vă vedem părerile

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Oferte & Promotii
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare