Acest site nu vinde produsele listate și nu poate garanta acuratețea sau completitudinea informațiilor despre produse și prețuri afișate. Este posibil ca prețurile să nu fie actualizate cu site-ul magazinului extern.

TRANSPORTĂ-ȚI CEL MAI BUN PRIETEN ÎN SIGURANȚĂ CU MAȘINA

Deal Score0
Deal Score0

Pentru că îți iubești mașina, dar și animalul de companie, la Autohut.ro găsești, începând de acum, produse special destinate călătoriei cu mașina alături de prietenul cel mai bun al omului, câinele.

Cu ajutorul produselor de la Kurgo®, care au motto-ul „Mergeți împreună!”, îndemnând astfel oamenii să se bucure alături cu animalul lor de companie, de călătorii și de timpul petrecut în aer liber, nu numai că îți transporți câinele în cele mai sigure condiții, dar îți și protejezi mașina de păr, urme de noroi, apă și zgârieturi.

Mai mult, articolele Kurgo®, îți permit să șofezi în condiții de maximă siguranță deoarece, indiferent de temperamentul și dimensiunile câinelui tău, spațiul acestuia va fi clar delimitat în timpul călătoriei cu mașina.

Husa auto pentru transport câini nu numai că îți protejează tapițeria de păr, urme de noroi, de apă și de zgârieturi, dar și câinele este ferit în cazul unei frâne mai hotărâte. Mai mult, spațiul acestuia este delimitat, astfel încât nu poate ajunge pe locul din față și nu-ți poate distrage atenția de la condus.

Cu această protecție de ușă, câinele tău se va putea uita pe geam fără să-ți zgârie interiorul mașinii.

Centura de siguranță mobilă îți protejează câinele și îi oferă și spațiu de mișcare în același timp.

Toate aceste produse inteligent create pentru iubitorii de animale sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și rezistente, calități dovedite și de garanția pe viață oferită cu atât de mare încredere de marca Kurgo®.

Cine sunt Kurgo®?

Denumiți „experții pentru aventurile alături de animalele de companie”, Kurgo® a fost fondat de frații Kitter și Gordie Spater după ce au dezvoltat o barieră care să-i separe în mașină, în timpul călătoriei, de câinele lor de vânătoare, hiperactiv, un Plott Hound de 27 de kg. Cu o linie extinsă și diversificată de produse de călătorie și în aer liber, care încurajează oamenii și animale de companie să trăiască motto-ul companiei, „Mergi împreună”,  Kurgo® a fost numită de Inc Magazine 2015 Inc 5000 ca fiind una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din America și premiată șase ani la rând. În plus, Kurgo® a fost una dintre cele două companii din Massachusetts numită în categoria de produse de consum, și de asemenea, a fost prezentată în secțiunea revistei 27 „cele mai atractive produse”.

Pentru noi, siguranța ta, dar și a câinelui tău, este pe primul loc! Așa că intră aici, alege ce este mai potrivit pentru tine și animalul tău și pregătește-te pentru o nouă aventură!

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Este important sa ii transportam si pe ei in siguranta, ca sunt si ei fiinte si trebuie sa ne purtam ca atare cu ei.

  2. Intersant, de mult cautam ceva de genu pentru cainele meu de talie medie, sa nu mai sara prin toata masina 🙂

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Oferte & Promotii
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare